Cautare

811 de rezultate pentru "muzeul zalau" (5.03 secunde)
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa” ii invita pe copii sambata, 12 mai 2018 de la ora 11:00, la o noua intalnire cu temerarii exploratori Dodi si Roni care, impreuna cu specialistul Muzeului Alexandra Florina Popa, le vor povesti micutilor despre cativa artizani ai naturii.
Muzeul Dunarii de Jos, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Calarasi, organizeaza in perioada 9 - 13 iulie 2018, SCOALA DE VARA.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa isi deschide si in acest an portile laboratoarelor de cercetare si ii invita pe toti cei pasionati de stiinta la Noaptea Cercetatorilor.
TARGUL DE MIHAIL SI GAVRIL DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN Muzeul Taranului Roman va invita la Targul de Sfintii Mihail si Gavril, care marcheaza sfarsitul toamnei si ultimele zile de dulce inainte de intrarea in postul Craciunului.
Robotica si programare - Senzorii Sambata, 8 decembrie 2018, itre orele 10.15 - 11.15 si 11:30 - 12:30 Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si SCOALA IT va invita la un curs special de Robotica si Programare.
La Muzeul Antipa, vor avea loc atelierele Book Antipa, organizate in colaborare cu Editura Pandora M, sa porniți in noi aventuri alaturi de Elmer, elefantul multicolor care incanta copiii din intreaga lume si de invitatii sai, sambata, 16 martie 2019, intre orele 10:15 - 11:15.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita joi, 4 aprilie 2019, de la ora 18:30, la vernisajul expoziției temporare de fotografie 3#Rusia - file din natura, organizata in colaborare cu Societatea Geografica Rusa, Centrul Rus de Stiinta si Cultura din Romania si Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti.
Muzeul Satului - Paulina Popoiu, director Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti. - Relatia maestru-discipol: Dimitrie Gusti si Mircea Vulcanescu - Nicu Gavriluta, Prof.
Dupa lunga despartire impusa de epidemia de coronavirus, Muzeul Antipa isi deschide portile cu ocazia zilei de 1 iunie, respectand toate masurile pentru siguranta vizitatorilor.
Apicultorul Ion Bodnariu participa deseori la targurile traditionale ale producatorilor, atat la Muzeul Taranului Roman, cat si la Muzeul Satului.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa gazduieste in perioada 10 octombrie 2020 - 13 iunie 2021 Reptilia, expozitie temporara de reptile vii care te provoaca sa lasi prejudecatile la o parte si sa observi comportamentul unora dintre cele mai fascinante vietuitoare!
O copie a Constitutiei Statelor Unite a ajuns la Muzeul de Arta din Arkansas. Acea copie a fost vanduta la o licitatie cu suma record de 43.2 mil $.
Vechea uzina de apa a fost transformata in Muzeul Apei din Timisoara. Spatiile interioare au fost amenajate pentru a fi puse in valoare instalatiile de tratare a apei sau pompele folosite in trecut pentru alimentarea retelei orasului.
Descoperire macabra la Muzeul Regiunii Portilor de Fier, din Drobeta Turnu Severin! Scheletul unei femei a fost descoperit in cadrul unor sapaturi arheologice.
- Salonul Anual de Arta Religioasa si Restaurare de la Muzeul Satului 2021 a avut vernisajul pe 25 aprilie, in Duminica Floriilor si este deschis pana pe 25 mai si se poate prelungi, in functie de programului.
Mai bine de doua decenii Moldovan a fost procuror la Zalau, in judetul Salaj, cu un scurt intermezzo, decembrie 1989-iunie 1990, cind a fost ministrul Tineretului si Sportului in guvernul provizoriu Petre Roman, functie in care a ajuns, se pare gratie profesorului Virgil Magureanu.
Colegiul 3 de deputat (61.767 votanti) este compus din Cristolt, Poiana Bienchii, Rus, Somes Odorhei, Surduc, Zalha, Jibou, Babeni, Creaca, Garbou, Ileanda, Letca, Lozna, Mirsid, Hira, Zimbor, Romanasi, Sanmihaiu Almasu, Simisna, Dragu, Napradea si Balan, iar ultimul colegiu (62.927 alegatori) este in municipiul Zalau.
Astfel, comisarul Latcau este acuzat ca trafica masini din strainatate si ca facea camatarie, precum si ca incasa taxe de protectie de la valutistii si camatarii din municipiul Zalau.
In drum spre Zalau, unde locuieste familia sa, Codrut Seres s-a oprit in jurul orei 15,30 pentru mai putin de 60 de minute la Craidorolt, unde a avut o scurta discutie cu localnicii aflati in fata unui bar din comuna si a trecut pe la un unchi care locuieste in Satu Mic din comuna Craidorolt.
Cat despre mult evocatele negocieri duse de PD cu UDMR, in vederea sustinerii candidatului democrat, Mircea Ghiurco, la vicepresedintia Consiliului Judetean (fapt deja consumat), in schimbul fotoliului de viceprimar de Zalau, Viorel Stanca precizeaza ca nici nu se pune problema vreunui "troc" politic intre cele doua filiale ale partidelor amintite:
google-analytics.com